A 10 legfontosabb érv a DELL PowerStore adattárolók mellett

A Dell Technologies az innovatív informatikai megoldások vezető szállítója, PowerStore tárolóarchitektúrájuk pedig kiváló példája annak, hogy az ügyfelek számára hogyan lehet a legújabb technológiákat a gyakorlatba ültetni. A PowerStore egy olyan egyedülálló tárolócsalád, amelyet arra terveztek, hogy a legextrémebb adattárolási igényeknek is meg tudjon felelni.

 Íme a 10 legfontosabb ok, amiért az ügyfelek a DELL PowerStore-t választják.

Szoftveres funkciók széles tárháza

A PowerStore megalkotásakor a különböző szoftveres funkciók maximális támogatása volt az elsődleges cél. Az így megalkotott tárolóarchitektúra az alapoktól kezdve át lett dolgozva, hogy a mai komplex és változatos elosztott munkaterhelési környezetek igényeit maximálisan kiszolgálhassa. A PowerStore operációs rendszere moduláris és agilis, így az elérhető frissítések keretén belül a funkciók tárháza folyamatosan bővül.

Skálázható architektúra

A mai világban a változásokhoz való alkalmazkodás egy sikeres vállalkozás alapkövét jelenti. A DELL PowerStore ebben maximálisan a társa lehet. Fürtönként több mint 18 PBe kapacitásra képes, elérhetőek az egyesített blokk, vVol és a vállalati fájlszolgáltatások, valamint különféle felhasználási lehetőségek is rendelkezésre állnak (edge, core, metro, cloud). A DELL ezen termékcsaládjával képes lehet biztosítani minden adattárolással kapcsolatos jelenlegi szükségleteit és kielégíteni jövőbeni igényeit is. 

Beépített intelligencia

A PowerStore termékcsaládba beépített mesterséges intelligencia és a gépi tanulás funkciók vannak integrálva, amelyek egyszerűbbé tesznek rengeteg folyamatot. Az önoptimalizáló rendszer manuális beavatkozás nélkül automatikusan hangolja a hatékonyságot, a teljesítményt és a rendelkezésre állást, igazodva persze a változó tárolási igényekhez.  

A beépített intelligencia az összes tárolási szolgáltatást automatikusan konfigurálja és karbantartja, az IT-környezet változásai alapján pedig terheléseloszlási javaslatokat is végez. Így növelheti a rendszer teljesítményt és a kihasználtságát, sőt ezzel a módszerrel akár 99%-kal csökkenthetőek a kollégák számára a rendszerfelügyeleti feladatok.

Prediktív analitika

A PowerStore több rendszerrel összekapcsolt (beleértve a szervereket, a tárolást, a hálózatot és a felhőt) intelligens elemzésekkel és jelentésekkel segíti  a gyors döntéshozatalt. A PowerStore AIOps-alkalmazása – a CloudIQ – segít akár háromszor gyorsabban megoldani a problémákat, csökkenti a kockázatokat, javítja a munkatársak hatékonyságát és előre jelzi a jövőbeli adattárolással kapcsolatos várható igényeket/tudnivalókat is.

Szoftverfejlesztés és üzemeltetés támogatása

A DELL PowerStore család támogatja a piac összes jelentős DevOps rendszerét, a konténerezést és a nyílt felügyeleti keretrendszereket is, így könnyítve meg a fejlesztők és üzemeltetők dolgát egyaránt. Az átfogó ökoszisztéma részét képező PowerStore-funkciók révén és a VMware, Kubernetes, Ansible és más keretrendszerek támogatásával rendszergazdák könnyedén telepíthetnek új szolgáltatásokat.

Az integrációk magukban foglalják az új konténertároló modulokat (CSM), az Ansible playbook-okat, a provisioninget a vSphere platformról és persze a végpontok közötti együttműködést a  PowerStore Managernek köszönhetően.

AppsON

A PowerStore az iparág első speciális tárolóeszköze beépített ESXi hypervisorral. Az AppsON funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a VMware virtualizált munkaterheléseket közvetlenül a storage-on futtassák, miközben egyidejűleg méretezhető kapacitást és szolgáltatásokat biztosítanak a külső hostokon végzett munkaterhelésekhez.

Fejlett adatvédelem és biztonság

Mit ér a rengeteg adat a megfelelő biztonság nélkül? A DELL PowerStore rendszereivel emiatt sem kell aggódnia! A rendszer megóvja üzleti szempontból kritikus fontosságú alkalmazásait és adatait a környezeti hatásoktól, az adatvesztéstől és a kiberbűnözőktől is.

Funkciók rendkívül széles tárháza segíti ezt: speciális Dynamic Resiliency motor, natív aszinkron replikáció blokk-, fájl- és vVol-okhoz, valamint natív aktív/aktív metrószinkronizálási replikációhoz HA feladatátvétellel. A kiberbiztonságot a holisztikus fejlesztésű NIST keretrendszer, a szerepalapú hozzáférés-vezérlés és a FIPS 140-2 standardnak való megfelelés garantálja.

Költséghatékony multi-cloud támogatás

A PowerStore segít átalakítani a helyszíni infrastruktúrát hibrid felhőmegoldásokká, így biztosítva több lehetőséget és rugalmasságot. Támogatva vannak az AppsON-alapú alkalmazások, a Microsoft Azure, az AWS és persze a Google felhőplatformja is.

A teljes körűen felügyelt PowerStore-környezetet rugalmas, többfelhős hozzáféréssel kombináló Cloud Data Services és a DELL Cloud Tier biztonságos titkosított felhőalapú biztonsági mentést tesz lehetővé – akár 65:1 arányú adatcsökkentéssel. A hamarosan megjelenő verzió pedig lehetővé teszi a PowerStore-szolgáltatások közvetlenül a felhőben futtatását, lehetővé téve a zökkenőmentes hibrid és csak felhőalapú telepítést is.

Teljesítmény és menedzselhetőség

A PowerStore úgy lett kialakítva, hogy teljes mértékben kihasználhassa a tárolási, interfész- és hálózati technológiák legújabb fejlesztéseit – amint azok elérhetővé válnak. A PowerStore termékcsalád támogatja az alacsony késleltetésű és rendkívüli teljesítményű NVMe adattárolókat. A DELL SmartFabric pedig lehetővé teszi az autonóm telepítést, bővítést és életciklus-kezelést a szoftveresen definiált infrastruktúrák számára, így egyszerűen kezelheti a teljes infrastruktúrát egyetlen központi irányítófelület segítségével.

Jövőbiztos technológia

A DELL átfogó Future-Proof hűségprogramjával az ügyfelek tárolóik teljes élettartama alatt garanciához és többletértékhez juthatnak. Más, rövidebb távú és kevesebb előnyt ígérő szállítóprogramoktól eltérően a program kiemelkedő garanciákat, pénzmegtakarítással járó előnyöket, valamint befektetésvédelmet kínál DELL PowerStore termékek vásárlása esetén.

Összegzés

A DELL PowerStore egy hatékony, rugalmas és megbízható tárolási platform, amely főként közép- és nagyvállalatok számára lehet ideális választás.

Fejlett funkciói, könnyen használható felülete és jövőbiztos architektúrája népszerű választássá teszik a tárolórendszereiktől nagy teljesítményt, méretezhetőséget és rendelkezésre állást igénylő ügyfelek körében. Több protokollos támogatásával, felhőintegrációjával, valamint díjnyertes támogatásával és szolgáltatásaival a DELL PowerStore olyan átfogó tárolási megoldás, amely a munkaterhelések és használati esetek széles skálájának igényeit képes kielégíteni.

Akár több tárolórendszert szeretne egyesíteni, akár bővíteni kívánja tárolókapacitását, vagy kiterjeszteni tárolási infrastruktúráját a felhőre, a DELL PowerStore rendelkezik azokkal a funkciókkal és képességekkel, amelyek segíthetnek elérni céljait.

Kérdése maradt cikkünk után? Szeretne szakértő segítséget kérni vállalati adattárolási megoldás kiválasztásában? Vegye fel velünk bátran a kapcsolatot!
Elnyerte a tetszését cikkünk? Ossza meg másokkal is!
Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Megosztás Linkedinen
Megosztás Emailben
Legutóbbi cikkeink