Adattároló szolgáltatók számára

Szolgáltasson hatékonyabban
a Dell storage megoldásaival

A vállalati adatok tömkelege olyan értékes információkat tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a szolgáltatók hatékony működéséhez. Az ügyfelek adatai, a pénzügyi információk, a szerződések és más üzleti adatok mind olyan elemek, amelyek megóvásra és biztonságos tárolásra szorulnak. Az adatvesztés, a rendellenességek vagy a hozzáférési problémák jelentős károkat okozhatnak a szolgáltatóknak, beleértve a hírnevet, az ügyfélkapcsolatokat és a jogi követelmények teljesítését.

Dell Storage megoldások szolgáltatók részére

Milyen előnyöket rejt a Dell storage megoldások használata
a szolgáltatók számára?

Adatok biztonsága

A szolgáltatók számára elsődleges fontosságú az ügyfelek bizalma és az adatok védelme. A Dell storage megoldások kiváló biztonsági funkcionalitással rendelkeznek, mint például a titkosítás, a többszintű hozzáférés menedzselése és a redundáns adattárolási megoldások. Ezek a funkcionalitások segítenek megőrizni az adatok integritását és megbízhatóságát.

Skálázhatóság

A szolgáltatók gyakran növekvő adatmennyiséggel dolgoznak, és képeseknek kell lenniük az infrastruktúra gyors és hatékony bővítésére. A Dell storage megoldások skálázhatóságot biztosítanak, lehetővé téve a könnyű és fokozatos kapacitásnövelést, anélkül hogy megszakítanák az üzletmenetet. Ez lehetővé teszi a szolgáltatóknak, hogy lépést tartsanak az ügyfelek igényeivel és a növekedéssel.

Teljesítmény

A szolgáltatók számára a gyors adathozzáférés és a magas teljesítmény kulcsfontosságú a hatékony üzleti működéshez. A Dell storage megoldások kiváló teljesítményt nyújtanak, lehetővé téve a gyors adatfeldolgozást és a szolgáltatások gyorsítását. Ez segít javítani az ügyfélszolgálat minőségét és a felhasználói élményt.

Költség- és energiahatékonyság

 A Dell storage megoldások optimális ár-érték arányt kínálnak. A hatékony adattárolás és adatelérés lehetővé teszi az IT-költségek csökkentését és az üzleti eredmények javítását. A Dell storage megoldások tervezése során nagy hangsúlyt fektetnek az energiahatékonyságra. Az alacsony energiafelhasználás és a hatékony hűtési technológiák használata segít csökkenteni az üzemeltetési költségeket, különösen nagyobb méretű adattároló rendszerek esetén.

Rugalmasság

 A Dell adattárolók számos konfigurációban és kapacitásban elérhetők, így a vállalkozások személyre szabhatják az igényeiknek megfelelő rendszert. Legyen szó hagyományos merevlemez-alapú tárolóról vagy az új generációs flash alapú tárolóról, a Dell választékában megtalálható a megfelelő megoldás.

Ajánlott Dell Storage megoldások szolgáltatók részére

Válassza az igényei szerinti legoptimálisabb
DELL adattároló megoldást!

Ne engedje, hogy vállalati adatai terhére legyenek üzleti tevékenységének! Válassza a Dell storage megoldásait, és élvezze az adatok hatékony tárolásának, kezelésének és védelmének előnyeit.

PowerVault ME5024

A PowerVault tárolórendszerek kis- és közepes méretű vállalkozások számára készültek. Az all flash alapú megoldásnak köszönhetően gyors tároló megoldást kapunk szinte bármely szolgáltatáshoz.

DELL EMC Unity XT

Unity XT 480F

Az EMC Unity egy rugalmas és skálázható középkategóriás all-flash és hibrid tároló rendszer. A lenti All Flash megoldásnak köszönhetően megkaphatjuk a SAS SSD sebességét kiegészülve a tároló nagy teljesítményével, mely a gyors válaszidőkben nyilvánul meg. Kiválóan alkalmas az adatbázisok, ügyviteli rendszerek gyors elérésére, az adatok hatékony feldolgozására, ezen adatok biztonságban tartására. Akár 3 féle területet is ki tudunk alakítani, extra gyors, gyors, lassú. Képes a rendszer az adatfelhasználását is figyelni, és az előbb említett 3 terület között mozgatni az adatainkat automatikusan. Tehát ha úgy érzékeli a rendszer, hogy bizonyos fileokat gyakran használunk, azok az Extra gyors területre kerülnek, azok amiket kevésbé a gyors területre, amiket meg nagyon ritkán a lassú területre. Így az erőforrás kihasználása a leghatékonyabb tud lenni.

PowerStore 500T

A DELL egyik zászlóshajójával a mai elérhető egyik leggyorsabb megoldást kaphatjuk, mellyel mind blokkszinten, mind file-szinten a lehető legnagyobb performanciát kaphatjuk. A beépített intelligens elemzésekkel, amelyek a gépi tanulásra és az analitikára épülnek automatizált adatkezelést, jobb teljesítményt és hatékony erőforrás-allokációt kapunk. Akár menet közben új egységeket adhatunk a rendszerhez és az erőforrások növelését egyszerűen és zavartalanul végezhetjük. Azaz ezzel a megoldással gyorsan reagálhatunk a felmerülő változásokra, új igényekre. Az ügyfelek bármikor, bárhonnan a leggyorsabban elérhetik az adataikat. Az eszköz segítségével komplett ügyviteli rendszerek építhetőek ki.

Dell adattároló kalkulátor szolgáltatók számára

Válaszoljon pár kérdésre és
férjen hozzá azonnali árajánlathoz!

Automatizálja a biztonsági mentéseket

Az általunk ajánlott biztonsági mentőszoftver segít megelőzni vagy minimalizálni az adatvesztést és visszaállítani azokat a rendszerek és fájlok integritását, amennyiben bármilyen probléma vagy katasztrófa bekövetkezik. A rendszeres biztonsági mentések lehetővé teszik, hogy visszategyük a fontos fájlokat és adatokat egy korábbi, biztonságos állapotba, ami hozzájárul az üzleti folytonossághoz, a személyes adatok védelméhez és a mentett információk helyreállításához.

Védje meg adatait a katasztrófáktól

A Dell Data Domain 3300, melyet az Ön által kiválasztott Dell storage mellé ajánlunk, egy olyan adat deduplikációs tárolórendszer, amely arra szolgál, hogy hatékony és skálázható tárolási megoldásokat nyújtson az adatnövekedés, a biztonsági mentések a kiberbiztonság és a katasztrófavédelem kihívásaira. Így adatai akkor is biztonságban lehetnek, ha valami nem várt esemény történik. Ezen konfiguráció 8TB tárhelyet foglal magában a legfontosabb adatok biztonsági mentésére.

Dell adattárolóját akár lízingelheti is

Amennyiben szeretné, akkor a Dell storage megoldását nem csak egyösszegű megvásárlással tudja elérhetővé tenni vállalkozása számára, hanem lehetősége van pénzügyi lízing igénybevételével megőrizni likviditását. Miért lehet ez több okból is előnyös vállalkozása számára? Kattintson és tudjon meg többet!

A Kalkuláció eredménye

Ajánlatunk a megadott adatok alapján

Ft
Ft / hónap
Ft / hónap
Ft / hónap

Melyhez most grátiszban egy
Dell Vostro 3510 notebook

és díjmentes, teljes körű
beüzemelési szolgáltatás is jár!

A feltüntetett ár az Áfá-t és egyéb kiegészítő szolgáltatási csomagokat nem tartalmazza. Érvényes 400 EUR/HUF árfolyamig.

A jelen lízingelési opcióban szereplő információk kizárólag tájékoztatásul, illetve a figyelem felkeltésére szolgálnak.A választott futamidő szerint megjelenített összeg a Grenkeleasing Magyarország Kft. HUF fix alapú konstrukciójának számadatát tartalmazza.

A jelen hirdetésben szereplő információk kizárólag tájékoztatásul, illetve a figyelem felkeltésére szolgálnak. A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, annak a címzett részéről történő egyoldalú elfogadása a szerződést nem hozza létre. További részletek, illetve információk a Grenkeleasing Magyarország Kft. weboldalán (www.grenkeleasing.hu) érhetőek el. A Grenkeleasing Magyarország Kft. a kérelem elbírálásához szükséges dokumentumok meghatározásának, illetve a bírálat jogát fenntartja.

Dell Storage árajánlatkérés szolgáltatók részére

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

„Az alábbi űrlappal beküldheti számunkra a fenti kalkulátorban összeállított komplett adattárolási megoldását – kötelezettségvállalás nélkül. Érdemes egyeztetünk, hiszen minden projekthez más és más Dell storage megoldás lehet a legoptimálisabb. Ne habozzon, írjon nekünk, a lehető leghamarabb válaszolunk minden megkeresésre!”

Kerekes Attila

HRP Europe Kft.
Vállalati adattároló megoldás specialista