Adattárolók a banki szektor részére

Dell storage - A biztonságos banki adattárolás pillére

A Dell storage megoldások kiemelkedő lehetőségeket kínálnak a bankok és a pénzügyi szektor számára. Ezek a korszerű adattároló rendszerek biztosítják a magas rendelkezésre állást, a teljesítményt és a biztonságot, amire a pénzügyi intézményeknek szükségük van a folyamatos üzletmenet fenntartásához.

Dell Storage megoldások a bankok részére

Milyen előnyöket rejt a Dell storage megoldások használata
a pénzügyi szektor számára?

Adatbiztonság

A bankok és a pénzügyi intézmények számára az adatbiztonság az egyik legfontosabb tényező. Az ügyfelek személyes és pénzügyi adatainak védelme kulcsfontosságú a bizalom kialakításához. A Dell storage megoldásai erőteljes védelmi mechanizmusokat kínálnak, például adatvédelem, titkosítás és hozzáférési ellenőrzés, amelyek biztosítják az érzékeny információk megfelelő védelmét.

Skálázhatóság

A pénzügyi szektor dinamikus és folyamatosan változik. Az adatmennyiség és az adatok diverzitása folyamatosan növekszik. A megfelelő adattároló rendszer lehetővé teszi a könnyű skálázhatóságot, amely lehetővé teszi a bankoknak, hogy alkalmazkodjanak a növekvő adatigényekhez és az üzleti követelményekhez.

Teljesítmény

A banki és pénzügyi alkalmazásoknak gyors és megbízható adathozzáférésre van szükségük. A Dell storage megoldások kiváló teljesítményt nyújtanak, amelyek lehetővé teszik a gyors adatfeldolgozást és a valós idejű üzleti döntések meghozatalát. Az adattároló rendszer hatékony működése segíti a pénzintézeteket abban, hogy magasabb szintű ügyfélszolgáltatást nyújtsanak és versenyképesek maradjanak a piacon.

Adatelemzés és üzleti intelligencia

Az adatokban rejlő érték kiaknázása kulcsfontosságú a bankok és a pénzügyi intézmények számára. A Dell storage megoldások lehetővé teszik az adatelemzést és az üzleti intelligencia alkalmazását a nagy adathalmazokban. Ez segíti a pénzintézeteket abban, hogy jobban megismerjék ügyfeleiket, hatékonyabb piaci stratégiákat hozzanak létre és jobban megértsék a pénzügyi trendeket.

Nagyfokú rendelkezésre állás

A folyamatos üzemeltetés biztosítása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az ügyfelek mindig hozzáférhessenek bankszámláikhoz, tranzakcióikhoz és egyéb pénzügyi szolgáltatásokhoz. A Dell storage megoldások redundáns rendszereket és adattárolási módszereket kínálnak, amelyek minimalizálják a leállások és a kiesések kockázatát, így a bankok magas rendelkezésre állást biztosíthatnak ügyfeleik számára.

Ajánlott Dell storage megoldások a bankok számára

Válassza az igényei szerinti legoptimálisabb
DELL adattároló megoldást!

Ne engedje, hogy az adatok tárolása és kezelése problémává váljon. Válassza a biztonságos, skálázható és teljesítményorientált Dell adattároló megoldásokat, és tegye lehetővé intézménye számára, hogy kiaknázza az adatokban rejlő lehetőségeket.

PowerVault ME5024

A PowerVault tárolórendszerek kis- és közepes méretű vállalkozások számára készültek. Az all flash alapú megoldásnak köszönhetően gyors tároló megoldást kapunk szinte bármely banki szolgáltatáshoz.

DELL EMC Unity XT

Unity XT 480F

Az EMC Unity egy rugalmas és skálázható középkategóriás all-flash és hibrid tároló rendszer. A lenti All Flash megoldásnak köszönhetően megkaphatjuk a SAS SSD sebességét kiegészülve a tároló nagy teljesítményével, mely a gyors válaszidőkben nyilvánul meg. Kiválóan alkalmas az adatbázisok, ügyviteli rendszerek gyors elérésére, az adatok hatékony feldolgozására, ezen adatok biztonságban tartására. Az adataink biztonsága érdekében lehetőség van algoritmusok szerinti titkosításra is. Akár 3 féle területet is ki tudunk alakítani, extra gyors, gyors, lassú. Képes a rendszer az adatfelhasználást is figyelni, és az előbb említett 3 terület között mozgatni az adatainkat automatikusan. Tehát ha úgy érzékeli a rendszer, hogy bizonyos fileokat gyakran használunk, azok az Extra gyors területre kerülnek, azok amiket kevésbé a gyors területre, amiket meg nagyon ritkán a lassú területre. Így az erőforrás kihasználása a leghatékonyabb tud lenni.

PowerStore 1200T

A DELL egyik zászlóshajójával a mai elérhető egyik leggyorsabb megoldást kaphatjuk, mellyel mind blokkszinten, mind file-szinten a lehető legnagyobb performanciát kaphatjuk. A beépített intelligens elemzésekkel, amelyek a gépi tanulásra és az analitikára épülnek automatizált adatkezelést, jobb teljesítményt és hatékony erőforrás-allokációt kapunk. Akár menet közben új egységeket adhatunk a rendszerhez és az erőforrások növelését egyszerűen és zavartalanul végezhetjük. Azaz ezzel a megoldással gyorsan reagálhatunk a felmerülő változásokra, új igényekre. A legfontosabb file-okról készíthetünk másolatot, akár egy másik helyi területre, akár egy távolban lévő fizikai másik eszközre. Két eszköz akár valós időben is képes egymással kommunikálni, és az adatokat megőrizni.

Dell adattároló kalkulátor a banki szektor számára

Válaszoljon pár kérdésre és
férjen hozzá azonnali árajánlathoz!

Automatizálja a biztonsági mentéseket

Az általunk ajánlott biztonsági mentőszoftver segít megelőzni vagy minimalizálni az adatvesztést és visszaállítani azokat a rendszerek és fájlok integritását, amennyiben bármilyen probléma vagy katasztrófa bekövetkezik. A rendszeres biztonsági mentések lehetővé teszik, hogy visszategyük a fontos fájlokat és adatokat egy korábbi, biztonságos állapotba, ami hozzájárul az üzleti folytonossághoz, a személyes adatok védelméhez és a mentett információk helyreállításához.

Védje meg adatait a katasztrófáktól

A Dell Data Domain 3300, melyet az Ön által kiválasztott Dell storage mellé ajánlunk, egy olyan adat deduplikációs tárolórendszer, amely arra szolgál, hogy hatékony és skálázható tárolási megoldásokat nyújtson az adatnövekedés, a biztonsági mentések a kiberbiztonság és a katasztrófavédelem kihívásaira. Így adatai akkor is biztonságban lehetnek, ha valami nem várt esemény történik. Ezen konfiguráció 8TB tárhelyet foglal magában a legfontosabb adatok biztonsági mentésére.

Dell adattárolóját akár lízingelheti is

Amennyiben szeretné, akkor a Dell storage megoldását nem csak egyösszegű megvásárlással tudja elérhetővé tenni vállalkozása számára, hanem lehetősége van pénzügyi lízing igénybevételével megőrizni likviditását. Miért lehet ez több okból is előnyös vállalkozása számára? Kattintson és tudjon meg többet!

A Kalkuláció eredménye

Ajánlatunk a megadott adatok alapján

Ft
Ft / hónap
Ft / hónap
Ft / hónap

Melyhez most grátiszban egy
Dell Vostro 3510 notebook

és díjmentes, teljes körű
beüzemelési szolgáltatás is jár!

A feltüntetett ár az Áfá-t és egyéb kiegészítő szolgáltatási csomagokat nem tartalmazza. Érvényes 400 EUR/HUF árfolyamig.

A jelen lízingelési opcióban szereplő információk kizárólag tájékoztatásul, illetve a figyelem felkeltésére szolgálnak.A választott futamidő szerint megjelenített összeg a Grenkeleasing Magyarország Kft. HUF fix alapú konstrukciójának számadatát tartalmazza.

A jelen hirdetésben szereplő információk kizárólag tájékoztatásul, illetve a figyelem felkeltésére szolgálnak. A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, annak a címzett részéről történő egyoldalú elfogadása a szerződést nem hozza létre. További részletek, illetve információk a Grenkeleasing Magyarország Kft. weboldalán (www.grenkeleasing.hu) érhetőek el. A Grenkeleasing Magyarország Kft. a kérelem elbírálásához szükséges dokumentumok meghatározásának, illetve a bírálat jogát fenntartja.

Dell Storage árajánlatkérés bankok részére

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

„Az alábbi űrlappal beküldheti számunkra a fenti kalkulátorban összeállított komplett adattárolási megoldását – kötelezettségvállalás nélkül. Érdemes egyeztetünk, hiszen minden projekthez más és más Dell Storage megoldás lehet a legoptimálisabb. Ne habozzon, írjon nekünk, a lehető leghamarabb válaszolunk minden megkeresésre!”

Kerekes Attila

HRP Europe Kft.
Vállalati adattároló megoldás specialista