Adattároló kereskedelmi vállalatok számára

Optimalizálja vállalata adattárolását a Dell storage megoldásaival

Üzleti világunkban az adatok az egyik legértékesebb erőforrásunkká váltak. Kereskedelmi vállalatok számára kulcsfontosságú a hatékony és megbízható vállalati adattároló megoldás használata, amely lehetővé teszi számukra a növekedést, versenyelőnyt és üzleti sikerüket.

Dell Storage megoldások kereskedők részére

Milyen előnyöket rejt a Dell storage megoldások használata
a kereskedők számára?

Adatok biztonsága

A vállalati adatok védelme kiemelt fontossággal bír. Az adathalászat, a kiberbűnözés és az adatvesztés mind olyan kihívások, amelyek veszélyeztethetik a vállalkozás működését és hírnevét. A Dell storage megoldások erős adatvédelmi funkciókat kínálnak, például többrétegű hozzáférési ellenőrzést, adatmentést és titkosítást, hogy megvédjék az értékes információkat.

Adatok rendelkezésre állása

A vállalatok számára fontos, hogy adataikhoz bármikor és bárhonnan hozzáférhessenek. A Dell storage megoldások magas rendelkezésre állást biztosítanak, amely lehetővé teszi az adatok folyamatos elérhetőségét és a vállalat zavartalan működését. Az automatikus helyreállítás és a redundáns tárolás és redundáns tápegységek révén garantálják az üzleti folyamatok zavartalan működését.

Skálázhatóság és rugalmasság

A kereskedelmi vállalatok folyamatosan növekednek és változnak. Az adattároló megoldásnak alkalmazkodnia kell az üzleti igényekhez. A Dell storage termékek skálázhatók és rugalmasak, lehetővé téve a vállalatok számára, hogy bármikor növeljék a tárolási kapacitást, optimalizálják az adatok elosztását és megfeleljenek a növekvő adatmennyiség kihívásainak.

Üzleti versenyképesség

Az adatok üzleti intelligenciává történő átalakítása és az analitikai folyamatok optimalizálása kulcsfontosságú a kereskedelmi vállalatok versenyképessége szempontjából. A Dell storage megoldások lehetővé teszik az adatok elemzését, a nagy adatmennyiségekből nyert értékes információk kiaknázását, valamint a döntések gyorsabb és pontosabb meghozatalát.

Teljesítmény és hatékonyság

A gyors adathozzáférés és a hatékony adatfeldolgozás alapvető fontosságú a kereskedelmi vállalatok számára. A Dell storage megoldások kiváló teljesítményt és hatékonyságot nyújtanak, például SSD-technológiát, automatikus adattömörítést és deduplikációt alkalmaznak, amelyek lehetővé teszik az adatok gyors feldolgozását és a rendszer hatékonyabb működését.

Dell Storage megoldások kereskedelmi vállalatok ajánlatok

Válassza az igényei szerinti legoptimálisabb
DELL adattároló megoldást!

A megfelelő vállalati adattároló megoldás kiválasztása létfontosságú a kereskedelmi vállalatok számára a hatékonyság, biztonság és versenyképesség szempontjából. A Dell storage kínálatában megtalálható innovatív technológiák és szolgáltatások segítségével a vállalatok kiaknázhatják az adatokban rejlő potenciált, és biztosíthatják a sikeres jövőt vállalkozásuk számára.

PowerVault ME5012

A PowerVault tárolórendszerek kis- és közepes méretű vállalkozások számára készültek. Az kereskedelemben a nagy méretű anyagok (képek, szerződések, dokumentumok) tárolására ideális megoldás.

DELL EMC Unity XT

Unity XT 480

Az EMC Unity egy rugalmas és skálázható középkategóriás all-flash és hibrid tároló rendszer. A lenti Hybrid megoldásnak köszönhetően ötvözhetjük az SSD sebességét a nagyobb kapacitású SAS HDD-k teljesítményével. Így kiválóan alkalmas az adatbázisok, ügyviteli rendszerek gyors elérésére, az adatok hatékony feldolgozására, ezen adatok biztonságban tartására.

PowerStore 500T

A DELL egyik zászlóshajójával a mai elérhető egyik leggyorsabb megoldást kaphatjuk, mellyel mind blokkszinten, mind file-szinten a lehető legnagyobb performanciát kaphatjuk. A beépített intelligens elemzésekkel, amelyek a gépi tanulásra és az analitikára épülnek automatizált adatkezelést, jobb teljesítményt és hatékony erőforrás-allokációt kapunk. Akár menet közben új egységeket adhatunk a rendszerhez és az erőforrások növelését egyszerűen és zavartalanul végezhetjük. Azaz ezzel a megoldással gyorsan reagálhatunk a felmerülő változásokra, új igényekre. Az ügyfelek bármikor, bárhonnan a leggyorsabban elérhetik az adataikat. Az eszköz segítségével komplett ügyviteli rendszerek építhetőek ki.

Dell adattároló kalkulátor kereskedelmi vállalatok számára

Válaszoljon pár kérdésre és
férjen hozzá azonnali árajánlathoz!

Automatizálja a biztonsági mentéseket

Az általunk ajánlott biztonsági mentőszoftver segít megelőzni vagy minimalizálni az adatvesztést és visszaállítani azokat a rendszerek és fájlok integritását, amennyiben bármilyen probléma vagy katasztrófa bekövetkezik. A rendszeres biztonsági mentések lehetővé teszik, hogy visszategyük a fontos fájlokat és adatokat egy korábbi, biztonságos állapotba, ami hozzájárul az üzleti folytonossághoz, a személyes adatok védelméhez és a mentett információk helyreállításához.

Védje meg adatait a katasztrófáktól

A Dell Data Domain 3300, melyet az Ön által kiválasztott Dell storage mellé ajánlunk, egy olyan adat deduplikációs tárolórendszer, amely arra szolgál, hogy hatékony és skálázható tárolási megoldásokat nyújtson az adatnövekedés, a biztonsági mentések a kiberbiztonság és a katasztrófavédelem kihívásaira. Így adatai akkor is biztonságban lehetnek, ha valami nem várt esemény történik. Ezen konfiguráció 8TB tárhelyet foglal magában a legfontosabb adatok biztonsági mentésére.

Dell adattárolóját akár lízingelheti is

Amennyiben szeretné, akkor a Dell storage megoldását nem csak egyösszegű megvásárlással tudja elérhetővé tenni vállalkozása számára, hanem lehetősége van pénzügyi lízing igénybevételével megőrizni likviditását. Miért lehet ez több okból is előnyös vállalkozása számára? Kattintson és tudjon meg többet!

A Kalkuláció eredménye

Ajánlatunk a megadott adatok alapján

Ft
Ft / hónap
Ft / hónap
Ft / hónap

Melyhez most grátiszban egy
Dell Vostro 3510 notebook

és díjmentes, teljes körű
beüzemelési szolgáltatás is jár!

A feltüntetett ár az Áfá-t és egyéb kiegészítő szolgáltatási csomagokat nem tartalmazza. Érvényes 400 EUR/HUF árfolyamig.

A jelen lízingelési opcióban szereplő információk kizárólag tájékoztatásul, illetve a figyelem felkeltésére szolgálnak.A választott futamidő szerint megjelenített összeg a Grenkeleasing Magyarország Kft. HUF fix alapú konstrukciójának számadatát tartalmazza.

A jelen hirdetésben szereplő információk kizárólag tájékoztatásul, illetve a figyelem felkeltésére szolgálnak. A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, annak a címzett részéről történő egyoldalú elfogadása a szerződést nem hozza létre. További részletek, illetve információk a Grenkeleasing Magyarország Kft. weboldalán (www.grenkeleasing.hu) érhetőek el. A Grenkeleasing Magyarország Kft. a kérelem elbírálásához szükséges dokumentumok meghatározásának, illetve a bírálat jogát fenntartja.

Dell Storage árajánlatkérés kereskedelmi vállalatoknak

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

„Az alábbi űrlappal beküldheti számunkra a fenti kalkulátorban összeállított komplett adattárolási megoldását – kötelezettségvállalás nélkül. Érdemes egyeztetünk, hiszen minden projekthez más és más Dell storage megoldás lehet a legoptimálisabb. Ne habozzon, írjon nekünk, a lehető leghamarabb válaszolunk minden megkeresésre!”

Kerekes Attila

HRP Europe Kft.
Vállalati adattároló megoldás specialista