Dell PowerVault adattárolók

Egyszerű, gyors, kedvező árú Dell Storage megoldások

A kis- és középvállalkozások számára meglehetős nehézségeket okoz, hogy szenzitív és ügyféladataikat biztonságosan, könnyen menedzselhetően és megfizethető költségek mellett tudják tárolni. Erre nyújt megoldást a kis helyigényű Dell EMC PowerVault ME5 adattároló család, mely segítségével könnyen felügyelhető, skálázható, biztonsági funkciókban gazdag helyszíni architektúrát alakíthatnak ki.

DELL EMC PowerVault ME5 termékcsalád

KKV-k igényeire szabva

A legtöbb KKV számára az adattárolási feladatok kihívást jelentenek, különösen akkor, ha a költségvetési korlátok mellett humánerőforrás gondokkal is küzdenek: a szétaprózódott rendszerek felügyelete és menedzselése hatalmas terhet ró az IT-szakemberekre.

A Dell EMC ezért olyan elérhető árú adattárolási megoldást fejlesztett ki a PowerVault ME5 termékcsalád képében, mely segítségével maximálisan kielégíthetik a kis- és középvállalatok tárolási igényeiket, és olyan fejlett szolgáltatásokat érhetnek el, melyek tipikusan csak a nagyvállalatoknak szánt nagyobb tárolókapacitású termékekre jellemzőek.

Az ME5 sorozatú adattárolási megoldások DAS vagy SAN módban, tisztán flashalapú és vegyes kialakításban egyaránt konfigurálhatók, és a rendszerben HDD- és SSD-meghajtókat együtt is használhatók. A termék ezenfelül gyárilag kompatibilis a Microsoft és a VMware hipervizoraival, így még egyszerűbb a fizikai és a virtuális erőforrás-kezelés.

A PowerVault ME5 sorozatú adattárolási megoldások funkcióival leegyszerűsítheti a rendszer telepítését, konfigurálását és szervizelését, így az IT-szakemberek hatékonyabban kezelhetik az erőforrásokat, és a fontosabb feladatokra összpontosíthatnak.

Dell PowerVault ME5 előnyök

Miért választják a felhasználók
Dell PowerVault ME5 sorozatú adattárolási megoldásokat?

Egyszerűség

A Dell EMC PowerVault ME5 sorozat egyszerűségének köszönhetően ideális választás a kis- és középvállalkozások számára. A ME5 sorozat nem csupán egyszerűen, akár 15 perc alatt telepíthető és konfigurálható, de intuitív webes (HTML5-alapú) felületen keresztül rendkívül könnyen kezelhetővé válik. Ez a web alapú grafikus felhasználói felület biztosítja az összes olyan lehetőséget, amellyel könnyedén elvégezheti a felügyeleti feladatokat, beállíthatja a hálózati kapcsolatokat, riasztásokat. Az adattároló pedig a későbbiekben egyszerűen, az üzletmenet megszakítása nélkül bővíthető marad.

Sokrétű felhasználás

A Dell EMC PowerVault ME5 sorozat nagy teljesítménye, magas rendelkezésre állása és adatsűrűsége révén rugalmasan felhasználható bármilyen alkalmazásmódra. Nem ritka, hogy a ME5 sorozatot videofelügyeletre vagy nagy teljesítményű számítástechnikai feladatok támogatására használják, de megoldás lehet SAN, Microsoft SQL és Exchange, VMware, NoSQL adatbázis, ROBO és még sok más alkalmazás támogatására is. A ME5 OEM-kész megoldásként is kapható.

Megfizethető magas teljesítmény

A népszerű Dell EMC PowerVault MD3 tömböket továbbfejlesztve a PowerVault ME5 sorozatú adattárolási megoldások egyszerűbbek, gyorsabbak, ugyanakkor kedvező árúak maradtak. Az ME sorozatú tárolórendszerek kétmagos Intel processzorjukkal akár 640 ezres IOPS-teljesítmény, 12 GB/s olvasási és 10 GB/s olvasási sávszélesség, illetve szédületes, akár 8 PB adatkapacitás is elérhető. A rendszer adatkapacitása bármikor könnyedén bővíthető, és a teljesítményt is könnyedén skálázhatjuk 12 Gbit/s-os SAS-háttérrendszerrel. Az ME5 sorozatú alapmodellek két, üzem közben cserélhető Intel vezérlőt tartalmaznak, támogatják az iSCSI, a Fiber Channel és a SAS protokollt, valamint 2 és 5 egység méretű bővítőszekrény-kivitelben egyaránt kaphatóak.

Teljes körű megoldás

A Dell EMC PowerVault ME5 sorozat tartalmazza az összes olyan szoftveres megoldást, amelyre szüksége lehet az adatok tárolása, kezelése és védelme során. Az ME5 sorozat teljes körű szoftvercsomagja magában foglalja az ME Storage Managert (HTML5), mely megkönnyíti az ME5 sorozatú adattárolási megoldások konfigurálását, és figyelmezteti Önt a felmerülő problémákra. Támogatott az FC, SAS, és iSCSI multi-protokoll, a pillanatképek készítése, az öntitkosítási megoldások (SED), a távoli replikáció, a 3 szintű automatikus rétegezés, a kötetmásolás, az elosztott RAID, az SSD olvasási gyorsítótár és a thin provisioning – továbbá a VMware vSphere / vCenter és SRM eszközökkel való integráció is.

Egyszerű csatlakoztatás

A Dell EMC PowerVault ME5 sorozat ideális a Dell PowerEdge 15G és akár 16G szerverekhez történő közvetlen csatlakoztatáshoz, akár RBOD, akár JBOD bővítménnyel. Az ME5 sorozat fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a különböző operációs rendszereket futtató PowerEdge szerverekkel is kifogástalanul működhessen. Az ME5 közvetlenül a PowerEdge kiszolgálókhoz történő csatolása megkönnyíti a kiszolgálókapacitás-bővítés kihívásait, és segítségével az üzleti alkalmazások nagysebességű hozzáférést kaphatnak az adatokhoz.

Befektetésvédelem

A Dell EMC Future-Proof hűségprogramjával az ügyfelek tárolóik teljes élettartama alatt garanciához és többletértékhez juthatnak. Más, rövidebb távú és kevesebb előnyt ígérő szállítóprogramoktól eltérően, a program Dell EMC PowerVault ME5 termékek vásárlása esetén kiemelkedő garanciákat, pénzmegtakarítással járó előnyöket, valamint befektetésvédelmet kínál.

Dell EMC PowerVault ME5 termékcsalád

Válassza az igényei szerinti legoptimálisabb
DELL EMC PowerVault ME5 eszközt!

A Dell EMC PowerVault ME5 sorozat egy olyan következő generációs, egyszerű, gyors és megfizethető tárolótömb, melyet célzottan építettek és optimalizáltak a SAN / DAS virtuális munkafolyamatok felgyorsítására. A belépő szintű termékek piacán korábban nem látott egyszerűséget és ár-érték arányt kínál. Segítségével kis- és közepes méretű cégek elérhető áron juthatnak hozzá a nagyvállalati termékekre jellemző fejlett funkciókhoz.

PowerVault ME5012

Elérhető HDD-vel, SSD-vel vagy hibrid változatban szerelve

PowerVault ME5024

Elérhető HDD-vel, SSD-vel vagy hibrid változatban szerelve

PowerVault ME5084

Elérhető HDD-vel, SSD-vel vagy hibrid változatban szerelve