Adattároló egészségügyi intézményeknek

Biztonságos és hatékony adattárolás Dell storage megoldásokkal

Az egészségügyi intézmények számára az adatok biztonságos és hatékony tárolása kiemelt jelentőséggel bír. Az információk gyors hozzáférése, a betegadatok védelme és a zökkenőmentes működés nélkülözhetetlenek a kiváló egészségügyi ellátás biztosításához.

Dell Storage megoldások egészségügyi intézmények számára

Miért fontos az egészségügyi intézmények számára
a Dell storage megoldások használata?

Adatbiztonság

Az egészségügyben rendelkezésre álló adatok rendkívül érzékenyek és bizalmasak lehetnek. Az adatvesztés, illetve az illetéktelen hozzáférés vagy adathalászat jelentős kockázatot jelenthet a páciensek és az intézmények számára. A Dell storage megoldások magas szintű adatvédelmi funkciókkal rendelkeznek, mint például az adatmentés, a titkosítás és az auditálás, amelyek védelmet nyújtanak az adatoknak az esetleges veszteségek és fenyegetések ellen.

Skálázhatóság és kapacitás

Az egészségügyi intézmények számára fontos, hogy az adattároló megoldásuk alkalmazkodjon a növekvő adatmennyiséghez. A Dell storage megoldások rugalmas skálázhatóságot biztosítanak, így a kapacitást könnyedén növelhetik az igényeknek megfelelően. Így nemcsak a jelenlegi, hanem a jövőbeni adatnövekedésre is felkészültek lehetnek, anélkül, hogy teljes infrastruktúrát kellene cserélni.

Teljesítmény és gyors adathozzáférés

Az egészségügyi intézmények számára az adatok gyors elérése elengedhetetlen a hatékony betegellátáshoz és az orvosok, ápolók munkájának támogatásához. A Dell storage megoldások kiváló teljesítményt nyújtanak, amelyek lehetővé teszik a gyors adathozzáférést és feldolgozást, így az egészségügyi szakemberek időt takaríthatnak meg és pontosabb döntéseket hozhatnak.

Együttműködés és adatmegosztás

Az egészségügyi ellátás gyakran több szereplő közötti együttműködést igényel, például az orvosok, ápolók, laboratóriumok és más egészségügyi szakemberek között. A megfelelő adattároló megoldás lehetővé teszi az adatok egyszerű és biztonságos megosztását, így a csapat tagjai hatékonyabban tudnak együttműködni és a betegek számára jobb eredményeket érhetnek el.

Dell Storage megoldások egészségügyi intézmények számára

Válassza az igényei szerinti legoptimálisabb
DELL adattároló megoldást!

Ne engedje, hogy az adattárolás és az adatbiztonság a gyenge láncszeme legyen az egészségügyi intézményének. Válassza a Dell storage megoldásokat, amelyek a modern technológia és az egészségügyi szektor specifikus igényei alapján lettek tervezve. Biztosítsa az adatok biztonságát, növelje a hatékonyságot és támogassa az egészségügyi szakembereket a legjobb betegellátás nyújtásában.

PowerVault ME5084

A PowerVault tárolórendszerek kis- és közepes méretű vállalkozások számára készültek. Az egészségügyben a nagy méretű képi anyagok tárolására ideális megoldás, ezzel az eszközzel akár 84db HDD/SSD kapacitás érhető el egy dobozon belül. Tárterületben így az egyik legnagyobb kapacitással rendelkezik.

DELL EMC Unity XT

Unity XT 480

Az EMC Unity egy rugalmas és skálázható középkategóriás all-flash és hibrid tároló rendszer. A lenti Hybrid megoldásnak köszönhetően ötvözhetjük az SSD sebességét a nagyobb kapacitású SAS HDD-k teljesítményével. Így kiválóan alkalmas a leletek, korábbi kortörténet gyors tárolására, előkeresésére, ezen adatok biztonságban tartására.

PowerStore 500T

A DELL egyik zászlóshajójával a mai elérhető egyik leggyorsabb megoldást kaphatjuk, mellyel mind blokkszinten, mind file-szinten a lehető legnagyobb performanciát kaphatjuk. A beépített intelligens elemzésekkel, amelyek a gépi tanulásra és az analitikára épülnek automatizált adatkezelést, jobb teljesítményt és hatékony erőforrás-allokációt kapunk. Akár menet közben új egységeket adhatunk a rendszerhez és az erőforrások növelését egyszerűen és zavartalanul végezhetjük. Azaz ezzel a megoldással gyorsan tud reagálhatunk a felmerülő változásokra, új igényekre. Az ügyfelek bármikor, bárhonnan a leggyorsabban elérhetik az adataikat, diagnózisaikat. Az eszköz segítségével komplett ESZT rendszer megvalósítható az adatok tárolása szempontjából.

Dell adattároló kalkulátor egészségügyi intézmények számára

Válaszoljon pár kérdésre és
férjen hozzá azonnali árajánlathoz!

Automatizálja a biztonsági mentéseket

Az általunk ajánlott biztonsági mentőszoftver segít megelőzni vagy minimalizálni az adatvesztést és visszaállítani azokat a rendszerek és fájlok integritását, amennyiben bármilyen probléma vagy katasztrófa bekövetkezik. A rendszeres biztonsági mentések lehetővé teszik, hogy visszategyük a fontos fájlokat és adatokat egy korábbi, biztonságos állapotba, ami hozzájárul az üzleti folytonossághoz, a személyes adatok védelméhez és a mentett információk helyreállításához.

Védje meg adatait a katasztrófáktól

A Dell Data Domain 3300, melyet az Ön által kiválasztott Dell storage mellé ajánlunk, egy olyan adat deduplikációs tárolórendszer, amely arra szolgál, hogy hatékony és skálázható tárolási megoldásokat nyújtson az adatnövekedés, a biztonsági mentések a kiberbiztonság és a katasztrófavédelem kihívásaira. Így adatai akkor is biztonságban lehetnek, ha valami nem várt esemény történik. Ezen konfiguráció 8TB tárhelyet foglal magában a legfontosabb adatok biztonsági mentésére.

Dell adattárolóját akár lízingelheti is

Amennyiben szeretné, akkor a Dell storage megoldását nem csak egyösszegű megvásárlással tudja elérhetővé tenni vállalkozása számára, hanem lehetősége van pénzügyi lízing igénybevételével megőrizni likviditását. Miért lehet ez több okból is előnyös vállalkozása számára? Kattintson és tudjon meg többet!

A Kalkuláció eredménye

Ajánlatunk a megadott adatok alapján

Ft
Ft / hónap
Ft / hónap
Ft / hónap

Melyhez most grátiszban egy
Dell Vostro 3510 notebook

és díjmentes, teljes körű
beüzemelési szolgáltatás is jár!

A feltüntetett ár az Áfá-t és egyéb kiegészítő szolgáltatási csomagokat nem tartalmazza. Érvényes 400 EUR/HUF árfolyamig.

A jelen lízingelési opcióban szereplő információk kizárólag tájékoztatásul, illetve a figyelem felkeltésére szolgálnak.A választott futamidő szerint megjelenített összeg a Grenkeleasing Magyarország Kft. HUF fix alapú konstrukciójának számadatát tartalmazza.

A jelen hirdetésben szereplő információk kizárólag tájékoztatásul, illetve a figyelem felkeltésére szolgálnak. A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, annak a címzett részéről történő egyoldalú elfogadása a szerződést nem hozza létre. További részletek, illetve információk a Grenkeleasing Magyarország Kft. weboldalán (www.grenkeleasing.hu) érhetőek el. A Grenkeleasing Magyarország Kft. a kérelem elbírálásához szükséges dokumentumok meghatározásának, illetve a bírálat jogát fenntartja.

Dell Storage árajánlatkérés egészségügyi intézményeknek

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

„Az alábbi űrlappal beküldheti számunkra a fenti kalkulátorban összeállított komplett adattárolási megoldását – kötelezettségvállalás nélkül. Érdemes egyeztetünk, hiszen minden projekthez más és más Dell storage megoldás lehet a legoptimálisabb. Ne habozzon, írjon nekünk, a lehető leghamarabb válaszolunk minden megkeresésre!”

Kerekes Attila

HRP Europe Kft.
Vállalati adattároló megoldás specialista