Adattárolók oktatási intézmények számára

Jelesre vizsgázva -
Dell storage megoldások

A modern oktatási intézmények számára egyre nagyobb kihívást jelent az adatok kezelése és tárolása. Az oktatási folyamatok digitalizációja és a növekvő mennyiségű adat generálása miatt az adattároló megoldások kiválasztása kiemelkedő fontosságúvá vált. Ebben a dinamikus és adattömegben gazdag környezetben a Dell vállalati adattároló megoldásai kiváló választást nyújtanak az oktatási intézmények számára.

Dell Storage megoldások az oktatási intézmények részére

Milyen előnyöket rejt a Dell storage megoldások használata
az iskolák számára?

Skálázhatóság és rugalmasság

Az oktatási intézmények folyamatosan modernizálódnak, és az adatigényeik is egyre bővülnek. A Dell storage megoldások lehetővé teszik az egyszerű skálázhatóságot, így az adattároló rendszer könnyedén alkalmazkodik az adatok mennyiségének és növekedési ütemének változásaihoz. Rugalmasan testre szabhatók az egyedi igények mentén, és könnyen bővíthetők a jövőbeli követelményeknek megfelelően.

Teljesítmény és sebesség

Az oktatási intézményekben a gyors adatelérés és a folyamatos rendelkezésre állás alapvető fontosságú. A Dell storage megoldások kiváló teljesítményt és sebességet kínálnak, hogy a tanárok és diákok zavartalanul hozzáférhessenek az adatokhoz, még a legnagyobb terhelés alatt is. Ez biztosítja a hatékony oktatási folyamatokat és a zökkenőmentes működést.

Adatbiztonság és megbízhatóság

Az oktatási intézmények számára az adatbiztonság kiemelt jelentőséggel bír. A Dell storage megoldások erőteljes adatvédelmi funkciókkal rendelkeznek, amelyek biztosítják az adatok védelmét és integritását. Az adatok automatikus biztonsági mentése, redundanciája és helyreállítása segít minimalizálni az adatvesztés kockázatát és megbízható működést biztosít az esetleges rendszerhiba vagy IT-katasztrófa esetén.

Egyszerű kezelhetőség és távmenedzsment

Az oktatási intézményekben a rendszerek egyszerű kezelhetősége és távolról való menedzselhetősége nagyban megkönnyíti az IT-csapat munkáját. A Dell storage megoldások intuitív felhasználói felületekkel és könnyen használható adminisztrációs eszközökkel rendelkeznek, amelyek egyszerűvé teszik az adatok kezelését és a rendszerfelügyeletet.

Költséghatékonyság

Az oktatási intézmények számára a költséghatékonyság fontos szempont. A Dell storage megoldások rugalmas bővítési lehetőségeket kínálnak, így az intézmények csak az aktuális adatigényeknek megfelelően fizetnek. Emellett az energiahatékonyságuk révén már rövid távon is csökkenthetőek az üzemeltetési költségek.

Ajánlott Dell storage megoldások oktatási intézmények számára

Válassza az igényei szerinti legoptimálisabb
DELL adattároló megoldást!

A Dell storage megoldásokkal az oktatási intézmények biztosíthatják az adatok hatékony kezelését, a folyamatos rendelkezésre állást és a magas szintű adatbiztonságot. Ne habozzon, válassza a Dell storage-t, hogy iskolája lehető legjobb adattárolási megoldást kapja!

PowerVault ME5024

A PowerVault tárolórendszerek kis- és közepes méretű vállalkozások számára készültek. Az oktatásban a nagy méretű anyagok (képek, videők, dokumentumok) tárolására ideális megoldás.

DELL EMC Unity XT

Unity XT 380

Az EMC Unity egy rugalmas és skálázható középkategóriás all-flash és hibrid tároló rendszer. A lenti Hybrid megoldásnak köszönhetően ötvözhetjük az SSD sebességét a nagyobb kapacitású SAS HDD-k teljesítményével. Így kiválóan alkalmas az adatbázisok, iskolai online rendszerek háttértámogatására. Az adatok hatékony feldolgozására, ezen adatok biztonságban tartására.

PowerStore 500T

A DELL egyik zászlóshajójával a mai elérhető egyik leggyorsabb megoldást kaphatjuk, mellyel mind blokkszinten, mind file-szinten a lehető legnagyobb performanciát kaphatjuk. A beépített intelligens elemzésekkel, amelyek a gépi tanulásra és az analitikára épülnek automatizált adatkezelést, jobb teljesítményt és hatékony erőforrás-allokációt kapunk. Akár menet közben új egységeket adhatunk a rendszerhez és az erőforrások növelését egyszerűen és zavartalanul végezhetjük. Azaz ezzel a megoldással gyorsan reagálhatunk a felmerülő változásokra, új igényekre. A tanulók bármikor, bárhonnan a leggyorsabban elérhetik az adataikat, online oktatáshoz a megfelelő sebességet, környezetet biztosítja.

Dell adattároló kalkulátor az oktatási intézmények számára

Válaszoljon pár kérdésre és
férjen hozzá azonnali árajánlathoz!

Automatizálja a biztonsági mentéseket

Az általunk ajánlott biztonsági mentőszoftver segít megelőzni vagy minimalizálni az adatvesztést és visszaállítani azokat a rendszerek és fájlok integritását, amennyiben bármilyen probléma vagy katasztrófa bekövetkezik. A rendszeres biztonsági mentések lehetővé teszik, hogy visszategyük a fontos fájlokat és adatokat egy korábbi, biztonságos állapotba, ami hozzájárul az üzleti folytonossághoz, a személyes adatok védelméhez és a mentett információk helyreállításához.

Védje meg adatait a katasztrófáktól

A Dell Data Domain 3300, melyet az Ön által kiválasztott Dell storage mellé ajánlunk, egy olyan adat deduplikációs tárolórendszer, amely arra szolgál, hogy hatékony és skálázható tárolási megoldásokat nyújtson az adatnövekedés, a biztonsági mentések a kiberbiztonság és a katasztrófavédelem kihívásaira. Így adatai akkor is biztonságban lehetnek, ha valami nem várt esemény történik. Ezen konfiguráció 8TB tárhelyet foglal magában a legfontosabb adatok biztonsági mentésére.

Dell adattárolóját akár lízingelheti is

Amennyiben szeretné, akkor a Dell storage megoldását nem csak egyösszegű megvásárlással tudja elérhetővé tenni vállalkozása számára, hanem lehetősége van pénzügyi lízing igénybevételével megőrizni likviditását. Miért lehet ez több okból is előnyös vállalkozása számára? Kattintson és tudjon meg többet!

A Kalkuláció eredménye

Ajánlatunk a megadott adatok alapján

Ft
Ft / hónap
Ft / hónap
Ft / hónap

Melyhez most grátiszban egy
Dell Vostro 3510 notebook

és díjmentes, teljes körű
beüzemelési szolgáltatás is jár!

A feltüntetett ár az Áfá-t és egyéb kiegészítő szolgáltatási csomagokat nem tartalmazza. Érvényes 400 EUR/HUF árfolyamig.

A jelen lízingelési opcióban szereplő információk kizárólag tájékoztatásul, illetve a figyelem felkeltésére szolgálnak.A választott futamidő szerint megjelenített összeg a Grenkeleasing Magyarország Kft. HUF fix alapú konstrukciójának számadatát tartalmazza.

A jelen hirdetésben szereplő információk kizárólag tájékoztatásul, illetve a figyelem felkeltésére szolgálnak. A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, annak a címzett részéről történő egyoldalú elfogadása a szerződést nem hozza létre. További részletek, illetve információk a Grenkeleasing Magyarország Kft. weboldalán (www.grenkeleasing.hu) érhetőek el. A Grenkeleasing Magyarország Kft. a kérelem elbírálásához szükséges dokumentumok meghatározásának, illetve a bírálat jogát fenntartja.

Dell Storage árajánlatkérés iskolák részére

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

„Az alábbi űrlappal beküldheti számunkra a fenti kalkulátorban összeállított komplett adattárolási megoldását – kötelezettségvállalás nélkül. Érdemes egyeztetünk, hiszen minden projekthez más és más Dell storage megoldás lehet a legoptimálisabb. Ne habozzon, írjon nekünk, a lehető leghamarabb válaszolunk minden megkeresésre!”

Kerekes Attila

HRP Europe Kft.
Vállalati adattároló megoldás specialista