Dell EMC DataDOmain 3300

Biztonsági mentések
felsőfokon

A vállalkozások évről évre exponenciálisan növekvő mennyiségű adatot állítanak elő. Bár még mindig akadnak cégek, ahol gondosan összegyűjtött, mappákba és gyűrűs adatgyűjtőkbe rendezett dokumentumokat tárolnak, ma már az adatok legnagyobb része digitálisan keletkezik és úgy is tárolódik. Egyetlen, megbízható gyártótól származó biztonságos és átfogó megoldás révén gondoskodhat adatai biztonsági mentéséről.

Dell-EMC-Data-Domain DD3300

Dell EMC DATA DOMAIN DD3300

Adatbiztonságra optimalizálva

Az adat érték – ezt az “adatvagyon” kifejezés is jól tükrözi. Egy vállalkozás adatainak sérülése, egy részének elvesztése, vagy akár az egész megsemmisülése komoly következményekkel járhat. A cég működésének veszélyeztetése mellett még a hatóságok felé is felelősséggel tartozik saját, és ügyfelei, partnerei adatait illetően.

Sajnos rengeteg olyan kisvállalkozás létezik, ahol a munkatársak a számítógépükön őrzik minden fontos adatukat, esetleg időnként egy házi használatra szánt külső merevlemezre mentik le az információkat. Arra, hogy ez a megoldás nem megfelelő csak egy hackertámadás, vagy egy merevlemez meghibásodása után döbbennek rá.

A nagy cégek régóta komoly figyelmet és jelentős összeget fordítanak az adatvédelemre és adattárolásra. A KKV-k számára sokáig túl bonyolultak és túl drágák voltak ezek a megoldások.

A Dell EMC Data Domain DD3300 egy olyan belépő szintű teljes körű adatvédelmi és adattárolási megoldás, melyet a felhasználó igényeknek megfelelően maximálisan felhő-kompatibilisnek alakítottak ki.

A DD3300 olyan vállalati szintű tárolóegység, mely ötvözi az iparágvezető gyártó biztonsági mentésben, archiválásban, katasztrófa utáni helyreállításban és a felhős adattárolásban jártas gyakorlatát.

Az imént felsorolt igényeknek megfelelve, a vállalkozás szükségleteit teljesen lefedve képes “end-to-end” szolgáltatást nyújtani, például a következő esetekben:

Dell EMC DATA DOMAIN 3300 ELŐNYÖK

Miért választják a vállalkozások
a Dell EMC Data Domain DD3300-at?

Átfogó adatvédelem

A DD3300 egy kicsi, mégis robusztus védelmet biztosító tárolóplatform a Dell EMC-től, amely ideális a kis / közepes méretű vállalati IT-környezetek, ugyanakkor a nagyobb vállalkozások számára is. A DD3300 a Dell EMC átfogó adatvédelmi funkcióit hozza el azok számára, akiknek limitált anyagi erőforrások állnak rendelkezésre. 2U méretformátumával, széles körű felhasználhatóságával, intuitív felhasználói felületet biztosító teljes körű adatvédelmi szoftverével a DD3300 közkedvelt választássá vált már a hazai piacon is.

Felhőtámogatás

A Dell EMC Data Domain 3300 olyan biztonságos tárolómegoldás, mely natív szinten biztosít deduplikált adatokat nyilvános, magán vagy hibrid felhők számára hosszú távú adatmegőrzés céljából. Ez azt jelenti, hogy az adatokat zökkenőmentesen és biztonságosan mozgathatja a DD3300 adattartományából a felhőbe, anélkül, hogy külön felhő-átjáróra vagy virtuális eszközre lenne szükség. A DD3300 támogatja az Data Domain Cloud DR (DD CDR) használatát is, hogy a vállalkozások biztonsági másolatot készíthessenek virtuális gépeikről a helyszíni Data Domain és Avamar környezetekből a nyilvános felhőbe.

Több helyszíni felhasználás

A DD3300 adattárolót úgy tervezték, hogy gyors, magas hatékonyságú és titkosított replikációt biztosítson a távoli telephelyek/ irodák és az adatközpont között. Skálázható kapacitása és kis méretű ‘2U’ méretformátuma révén a DD3300 ideális vállalati fióktelepeken és részlegeken való felhasználásra. A DD3300 képes csupán a deduplikált adatok továbbítására az ügyfél hálózatán keresztül, amellyel akár a szükséges sávszélesség 98%-át megspórolhatja, a hagyományos replikációs módszerekhez képest.

Adatok teljes integritása

Legyen bármilyen kiberbiztonsági megoldásunk, sajnos tökéletes védelem nincs. A biztonsági mentések készítése a mai világban elengedhetetlenné vált. Az adatok folyamatos ellenőrzésével, a hibák és eltérések észlelésével, illetve azok automatikus javító mechanizmusával a Dell EMC Data Domain Data Invulnerability Architecture az iparág legjobb védelmét nyújtja adatintegritási szempontból.

Fejlett titkosítás

A Dell EMC korszerű titkosítási metódusa biztosítja, hogy a Data Domain 3300 egységeken tárolt adatok védelme maximális legyen. Az adatokat nem csupán a helyszíni tároláskor, hanem a távoli egységekre, vagy felhőbe történő replikáláskor is automatikusan titkosítja a rendszer. A Data Domain Encryption szoftver segítségével a már letárolt adatok titkosítását végzi el a rendszer a deduplikációs tárterületen, ezzel még magasabb adatbiztonsági szintet lehetővé téve a vállalkozások számára.

Hatékony adattárolás

A DD3300 kihasználja az Data Domain intelligens deduplikációjának előnyeit. Az Data Domain változó hosszúságú szegmentálása révén akár 10–55-szörös adatcsökkenést érhet el. Ez nem csupán drámai megtakarítást eredményez az adattárolás során, de nagyobb skálázhatóságot, jelentős energia és sávszélesség hatékonyságot is jelent. Végső soron ezen funkció egyszerűbb működést és jóval alacsonyabb fenntartási költségeket tesz lehetővé.

Dell EMC DATA DOMAIN termékcsalád

Válassza az igényei szerinti legoptimálisabb
DELL EMC Data Domain eszközt!

A Dell EMC kifejezetten a kis- és közepes vállalkozások igényeihez igazodva fejlesztette ki Data Domain DD3300 eszközét.
A termékcsalád azonban ennél jóval szerteágazóbb annak érdekében, hogy minden vállalat megtalálja a számára legmegfelelőbb adattárolási és adatbiztonsági megoldását. 

KKV-K SZÁMÁRA IDEÁLIS

Dell-EMC-Data-Domain DD3300

Data Domain DD3300

Dell-EMC-Data-Domain DD3300

Data Domain DD6900

Dell-EMC-Data-Domain DD3300

Data Domain DD9400