Dell storage lízingelés

Skálázza befektetéseit saját egyedi igényei szerint!

Cége informatikai eszközeinek korszerűsítése korábban meglehetősen magas erőforrásokat igényelt. Átalakulóban lévő világunkban egyszerűen már nem kifizetődő lassan megtérülő eszközökbe fektetni pénzét. Ezen változtat a Dell storage megoldásokhoz igényelhető finanszírozási megoldásunk, melynek köszönhetően már most bele tud vágni az IT-infrastruktúrája fejlesztésébe.

Lízing konstrukciónk előnyei

Miért választják a vállalkozások finanszírozási megoldásunkat?

Nincs önrész

Nincsen önrész, a teljes beszerzés finanszírozott, beleértve minden előre kalkulált csomagrészt (hardver, szoftver, szolgáltatás), így már most belevághat az informatikai fejlesztésekbe.

Gyors ügyintézés

Szemben egy szokványos vállalati hitelügyintézéssel, pénzügyi partnerünk, a Grenkeleasing Magyarország Kft. ügyintézői gyorsan elbírálják kérelmét.

Visszaigényelhető ÁFA

A lízing konstrukció egyik fő előnye, hogy a lízing díjainak ÁFA-ja teljes mértékben visszaigényelhető, így a költségek jelentősen csökkennek.

Hitelképesség

A lízing konstrukcióval vállalkozása hitelkereteit nem befolyásolja, hitelképességére nincs hatással.

Költségek elszámolása

A lízing díja 100%-ban elköltségelhető, így befektetésére működési költségként és nem beruházási költségként tekinthet.

Keretmegállapodás

Van lehetőség keretmegállapodás megkötésére is, így akár több részletben és időben elkülönült ütemekben van lehetőség a Dell storage megoldások beszerzésére.

Nagyfokú rugalmasság

A futamidő lejártával eldöntheti, hogy megszünteti a szerződést és visszaszolgáltatja a lízingelt eszközt, vagy meghosszabbíthatja szerződését, és továbbra is használhatja azt.

Azonnali értékteremtés

Lízing esetén nem kell lekötni jelentős pénzügyi erőforrásokat, miközben a lízingelt Dell storage megoldásai azonnal értéket termelnek.

Megbízható partner

IT disztribúciónk közel 30 éve szolgálja ki a hazai piac változó igényeit. Széleskörű partnerbázisunk lefedi a magyar IT piac 90%-át.

Dell Storage lízing kalkulátor

Válassza ki melyik területre keres adattárolót
és ismerje meg lízingelési lehetőségeinket!