Érdeklődés, információkérés

Kapcsolat

Árajánlatot szeretne kérni? Egyedi igényei vannak? Oktatásaink érdekli? Technikai problémája akadt? Ne habozzon, írjon nekünk bizalommal, szakértő munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak minden megkeresésre.

Rólunk

A HRP Europe Kft. közel 30 éve stabil szereplője az informatikai piacnak, hardver és szoftver disztribútori minőségben. Jelenleg a cég 130 munkatárssal működik, egy jogilag külön egységbe szervezett, 30 fős szervizzel megerősítve. 2019-ben a HRP 38 milliárd forintos árbevételt ért el, ami 13,5%-os növekedést jelent az előző évhez viszonyítva. A HRP büszke arra, hogy 2019-ben második alkalommal nyerte el az „Év Microsoft Partnere CSP kategóriában” díjat, és a Kincentric „Legjobb munkahely” díját is. A vállalat mindig is szívügyeként kezelte a Dell megoldások értékesítését, a mai napig portfóliójának jelentős részét a Dell termékek és szolgáltatások értékesítése, támogatása teszi ki. 

Telefon

+36 1 452 4621

E-mail

dell@hrp.hu

Írjon nekünk még ma!

Ahány cég, annyi féle igény merülhet fel. A legoptimálisabb Dell Storage megoldás kiválasztásához és legkedvezőbb ajánlatokhoz, kérjük töltse ki alábbi űrlapunkat.