Közigazgatási Hatékonyság és ADATBiztonság

Dell storage megoldások
a közjót szolgálva

A modern közigazgatás számára a hatékony adattárolás és adatkezelés kiemelkedő fontossággal bír. Az óriási mennyiségű információ, dokumentum és fájl kezelése nem csupán kihívást jelent, hanem az alapvető hatékonyságot, az ügyintézés sebességét és a döntéshozatali folyamatokat is érinti. Éppen ezért rendkívül fontos a megfelelő vállalati adattároló megoldás használata.

Dell Storage megoldások a közigazgatás részére

Milyen előnyöket rejt a Dell storage megoldások használata
a közigazgatás számára?

Skálázhatóság

A Dell storage megoldások rugalmasan alkalmazkodnak a közigazgatás folyamatosan növekvő adatigényeihez. Lehetőséget nyújtanak a tárolási kapacitás egyszerű bővítésére, így adatai mindig helyet kapnak, és nincs szükség a felesleges helyre, erőforrásokra.

Teljesítmény

Az adatok gyors hozzáférése kulcsfontosságú a hatékony közigazgatási működéshez. A Dell storage megoldások kiváló teljesítményt nyújtanak, lehetővé téve a gyors adatmozgatást, feldolgozást és lekérdezéseket. Ezzel az ügyintézés időigényét csökkentheti, és a döntéshozatali folyamatokat felgyorsíthatja.

Adatbiztonság

A közigazgatás számára az adatok védelme és biztonsága kiemelten fontos. A Dell storage rendszerek magas szintű adatvédelmet és biztonságot kínálnak, például redundáns tárolást, adatmentést és titkosítást. Ez biztosítja, hogy az érzékeny információk mindig védve legyenek, és megfeleljenek a szabályozási követelményeknek.

Rugalmasság

A Dell storage megoldások széles körű integrációs lehetőségeket kínálnak más rendszerekkel és alkalmazásokkal. Ez lehetővé teszi a meglévő infrastruktúra egyszerű összekapcsolását és az adatok zavartalan áramlását a különböző rendszerek között. Így optimalizálhatja a közigazgatási folyamatokat és javíthatja a rendszerek közötti együttműködést.

Költséghatékonyság

Az adattároló megoldások költséghatékonyabbá teszik a közigazgatási infrastruktúrát. A Dell storage rendszerek energiahatékony működést biztosítanak, valamint optimalizálják a tárolási kapacitást és a teljesítményt. Ez már rövid távon is jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Analitikai lehetőségek

A Dell storage megoldások számos analitikai funkciót kínálnak, amelyek segítségével könnyebben feldolgozhatók és elemezhetők a közigazgatásban keletkező adatok. Ez lehetővé teszi a hatékonyabb üzleti intelligencia és döntéshozatali folyamatokat, valamint a jobb stratégiai tervezést.

Dell Storage megoldások közigazgatási szereplők számára

Válassza az igényei szerinti legoptimálisabb
DELL adattároló megoldást!

Ne vesztegesse az időt elavult, hatékonyságot csökkentő adattároló rendszerekkel! A Dell storage megoldásokkal a közigazgatás képes javítani az ügyfelek és a polgárok számára nyújtott szolgáltatások minőségét. A gyors adathozzáférés és a megbízható adattárolás lehetővé teszi az azonnali és pontos információszolgáltatást, amely növeli az elégedettséget és a bizalmat

PowerVault ME5024

A PowerVault tárolórendszerek kis- és közepes méretű vállalkozások számára készültek. A közigazgatásban a nagy méretű anyagok (képek, szerződések, dokumentumok) tárolására ideális megoldás.

DELL EMC Unity XT

Unity XT 380

Az EMC Unity egy rugalmas és skálázható középkategóriás all-flash és hibrid tároló rendszer. A lenti Hybrid megoldásnak köszönhetően ötvözhetjük az SSD sebességét a nagyobb kapacitású SAS HDD-k teljesítményével. Így kiválóan alkalmas az adatbázisok, ügyviteli rendszerek gyors elérésére, az adatok hatékony feldolgozására, ezen adatok biztonságban tartására.

PowerStore 500T

A DELL egyik zászlóshajójával a mai elérhető egyik leggyorsabb megoldást kaphatjuk, mellyel mind blokkszinten, mind file-szinten a lehető legnagyobb performanciát kaphatjuk. A beépített intelligens elemzésekkel, amelyek a gépi tanulásra és az analitikára épülnek automatizált adatkezelést, jobb teljesítményt és hatékony erőforrás-allokációt kapunk. Akár menet közben új egységeket adhatunk a rendszerhez és az erőforrások növelését egyszerűen és zavartalanul végezhetjük. Azaz ezzel a megoldással gyorsan reagálhatunk a felmerülő változásokra, új igényekre. Az ügyfelek bármikor, bárhonnan a leggyorsabban elérhetik az adataikat. Az eszköz segítségével komplett ügyviteli rendszerek építhetőek ki.

Dell adattároló kalkulátor a közigazgatás számára

Válaszoljon pár kérdésre és
férjen hozzá azonnali árajánlathoz!

Automatizálja a biztonsági mentéseket

Az általunk ajánlott biztonsági mentőszoftver segít megelőzni vagy minimalizálni az adatvesztést és visszaállítani azokat a rendszerek és fájlok integritását, amennyiben bármilyen probléma vagy katasztrófa bekövetkezik. A rendszeres biztonsági mentések lehetővé teszik, hogy visszategyük a fontos fájlokat és adatokat egy korábbi, biztonságos állapotba, ami hozzájárul az üzleti folytonossághoz, a személyes adatok védelméhez és a mentett információk helyreállításához.

Védje meg adatait a katasztrófáktól

A Dell Data Domain 3300, melyet az Ön által kiválasztott Dell storage mellé ajánlunk, egy olyan adat deduplikációs tárolórendszer, amely arra szolgál, hogy hatékony és skálázható tárolási megoldásokat nyújtson az adatnövekedés, a biztonsági mentések a kiberbiztonság és a katasztrófavédelem kihívásaira. Így adatai akkor is biztonságban lehetnek, ha valami nem várt esemény történik. Ezen konfiguráció 8TB tárhelyet foglal magában a legfontosabb adatok biztonsági mentésére.

Dell adattárolóját akár lízingelheti is

Amennyiben szeretné, akkor a Dell storage megoldását nem csak egyösszegű megvásárlással tudja elérhetővé tenni vállalkozása számára, hanem lehetősége van pénzügyi lízing igénybevételével megőrizni likviditását. Miért lehet ez több okból is előnyös vállalkozása számára? Kattintson és tudjon meg többet!

A Kalkuláció eredménye

Ajánlatunk a megadott adatok alapján

Ft
Ft / hónap
Ft / hónap
Ft / hónap

Melyhez most grátiszban egy
Dell Vostro 3510 notebook

és díjmentes, teljes körű
beüzemelési szolgáltatás is jár!

A feltüntetett ár az Áfá-t és egyéb kiegészítő szolgáltatási csomagokat nem tartalmazza. Érvényes 400 EUR/HUF árfolyamig.

A jelen lízingelési opcióban szereplő információk kizárólag tájékoztatásul, illetve a figyelem felkeltésére szolgálnak.A választott futamidő szerint megjelenített összeg a Grenkeleasing Magyarország Kft. HUF fix alapú konstrukciójának számadatát tartalmazza. Jelen ajánlat csak a stabilitási törvény alá nem tartozó ügyletek esetén érvényes.

A jelen hirdetésben szereplő információk kizárólag tájékoztatásul, illetve a figyelem felkeltésére szolgálnak. A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, annak a címzett részéről történő egyoldalú elfogadása a szerződést nem hozza létre. További részletek, illetve információk a Grenkeleasing Magyarország Kft. weboldalán (www.grenkeleasing.hu) érhetőek el. A Grenkeleasing Magyarország Kft. a kérelem elbírálásához szükséges dokumentumok meghatározásának, illetve a bírálat jogát fenntartja.

Dell Storage árajánlatkérés közigazgatási szereplők részére

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

„Az alábbi űrlappal beküldheti számunkra a fenti kalkulátorban összeállított komplett adattárolási megoldását – kötelezettségvállalás nélkül. Érdemes egyeztetünk, hiszen minden projekthez más és más Dell storage megoldás lehet a legoptimálisabb. Ne habozzon, írjon nekünk, a lehető leghamarabb válaszolunk minden megkeresésre!”

Kerekes Attila

HRP Europe Kft.
Vállalati adattároló megoldás specialista