Dell Unity XT adattárolók

Modern, rugalmas, nagy kapacitású Dell Storage megoldások

A digitális transzformáció egyik kulcseleme az adatelemzés kihasználása, mely segítségével eddig soha nem látott mértékben nyerhetünk betekintést az üzleti életbe. A valós idejű adatelemzésre nyújtott igény olyan modern adatközpontok kialakítását követeli meg, melyek támogatják a magas szintű munkaterheléseket, valamint a hagyományos alkalmazásokat is. A Dell Unity XT ezért ideális választás lehet.

DELL EMC Unity XT termékcsalád

Dell EMC UNITY XT termékcsalád

Nincs több kompromisszum

A következő generációs Dell EMC Unity XT család olyan kompromisszum nélküli tároló megoldás, amelyet az alapoktól kezdve újragondoltak, hogy egységes tárolási sebességet és hatékonyságot biztosítsanak, miközben a felhő világához is alkalmazkodnak.

A Dell EMC Unity XT eszközök az egyszerűség és a flash-alapú adattárolás szédítő teljesítményének szellemében készülnek, annak érdekében, hogy az adatközpontok növekvő igényeit ki tudják elégíteni. A magas teljesítmény és egyszerűség mellett nagy hangsúlyt kapott a hatékonyság, a biztonság és a kibővített felhőkezelés is, melynek hála Dell EMC Unity XT egységek tároló környezetbe történő bevonásának üzleti haszna megkérdőjelezhetetlenné válik.

A Dell EMC Unity egységekkel az informatikai szakembereknek kevesebb időt kell eltölteniük telepítéssel és a menedzsmenttel, ezáltal jobban összpontosíthatnak az adatközpontok más informatikai feladataira.

Dell EMC UNITY XT előnyök

Miért választják a felhasználók
a Dell EMC Unity XT családot?

Flash-alapú adattárolás

A Dell EMC Unity XT eszközöket már a kezdetektől kezdve úgy tervezték, hogy teljes mértékben kihasználhassák a legújabb flash tárolóeszközök előnyeit. A felhasználók választhatnak teljesen flash-alapú vagy hibrid rendszereket, vagy kombinálhatják azokat az előnyök maximalizálása érdekében.

Teljesítmény és hatékonyság

A Dell EMC Unity XT egységek a flash adattárolók mellett kettős foglalatú Intel processzorokra és rengeteg memóriára is támaszkodnak, amelyek lehengerlő teljesítményt tesznek lehetővé. Az inline adattömörítés és deduplikáció révén ezek a rendszerek akár 5:1 arányú adatcsökkentést és 85%-os rendszerhatékonyságot is elérhetnek, ezáltal többlet felhasználható kapacitást biztosítva.

Egyszerű kezelhetőség

Az egyszerű kezelés megnöveli hatékonyságot és csökkenti a működési költségeket. A Dell EMC Unity XT teljesen integrált SAN és NAS architektúrája egyetlen, átfogó felületet biztosít az összes tároló erőforrás, valamint a helyi és távoli natív replikáció kezeléséhez. A HTML5 webes felhasználói felület kiküszöböli a Java-problémákat, míg a REST API támogatása rugalmasságot biztosít a menedzsment és az automatizálás terén.

Skálázhatóság

A felhasználók könnyedén bővíthetik a Dell EMC Unity XT teljesen flash-alapú illetve hibrid termékcsalád termékeit saját igényeik szerint.  Támogatott a kvóta-rendszer, a fájlrendszer-zsugorítás, a szinkron / aszinkron fájlreplikáció, a maximális fájlrendszer-méret akár 256 TB is lehet, valamint multi-tenant támogatást is kapott a rendszer. A fájlátvételi feladatok összehangolásában és automatizálásában a MetroSync Manager segít.

Adattárolási lábnyom csökkentése

A nagy adatsűrűséget biztosító flash meghajtókat a beépített tömörítéssel és a deduplikációval kombinálva még több állványegységet és alapterületet takaríthat meg, továbbá az egy GB-ra eső energiaköltség is jóval szerényebb, ha összevetjük egy hagyományos meghajtóval szerelt tárolóval. A Dell EMC Unity XT széles beállítási lehetőségeivel és  lenyűgöző adatoptimalizálási technológiájával kombinálva az ügyfelek számára nagyobb felhasználható kapacitást biztosítanak.

Fejlett VMware integráció

A Dell EMC Unity XT egységeken gondtalanul használhatjuk a VMware megoldásokat, hogy a legújabb tárolási metódusok segítségével élvezzük ki a virtuális gépek megannyi előnyét. Támogatott a VMware VVol technológia is, mellyel a felhasználók rugalmasabban és mélyrehatóbban kezelhetik a virtuális tárolóhelyeket. A Unity XT az első külső tárolóplatform, amelyet validáltak a VMware Cloud Foundation (VCF) használatához.

Integrált adatvédelem

A Dell EMC Unity XT rendszerek adatvédelmi megoldásai nem csupán átfogóak, hanem plusz költségük sincsen. Az Unisphere megoldás segítségével blokk- és fájl pillanatképeket hozhatunk létre. Az adatok biztonságát szinkron és aszinkron távoli replikációval növelhetjük. Ezen feladatokat saját igényeink szerint ütemezhetjük. A nyugalomban lévő adatok titkosításával megóvhatjuk a tárolórendszeren belüli adatokat anélkül, hogy külön meghajtókra lenne szükségünk. Az FLR (fájlszintű megőrzés) technológia pedig lehetővé teszi állandó, megváltoztathatatlan fájlok és könyvtárak készítését, valamint az adatok integritásának biztosítását.

Felhőtámogatás

Mivel az ügyfelek nagy hangsúlyt fektetnek a felhőtechnológiák használatára, alapvető fontosságúvá vált, hogy a tárolási infrastruktúra is képes legyen ezen funkciókra. A gyártó tisztában van a felhőtechnológia megannyi előnyével, ezért a Dell EMC Unity XT egységeket úgy tervezte meg, hogy azok maximálisan kihasználhassák a cloud-ban rejlő lehetőségeket. A Unity XT többféle felhőtámogatott megoldást kínál a vállalkozások számára, melyek magas fokú rugalmassággal és kiemelkedő funkciókkal egészítik ki helyszíni rendszerünket.

Zavartalan bővítés

Amennyiben a Dell EMC Unity XT egységeket választja, biztos lehet abban, hogy amennyiben a későbbiekben akár teljesítmény, akár tároló kapacitás bővítésre kerülne sor, azt egyszerűen és zavartalanul megteheti. Az adatok mindig rendelkezésre állnak, még a frissítési folyamat során is, amivel Ön időt és pénzt takarít meg.

Befektetésvédelem

A Dell EMC Future-Proof hűségprogramjával az ügyfelek tárolóik teljes élettartama alatt garanciához és többletértékhez juthatnak. Más, rövidebb távú és kevesebb előnyt ígérő szállítóprogramoktól eltérően a program kiemelkedő garanciákat, pénzmegtakarítással járó előnyöket, valamint befektetésvédelmet kínál Dell EMC Unity XT termékek vásárlása esetén.

Dell EMC UNITY XT All-Flash és Hibrid

Válassza az igényei szerint legoptimálisabb
DELL EMC Unity XT eszközt!

A Dell EMC Unity XT All-Flash és Hibrid Flash tömb új szabványt állít fel a piacon: rendkívül egyszerűen kezelhető, mindenre kiterjedő szoftveres megoldással támogatott, lenyűgöző sebességű, maximális hatékonyságra optimalizált megoldás, ami támogatja a multi-cloudot – mindezt modern NVMe-kész kialakításban. Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően nem csupán az adatközpontok, hanem az erőforrás igényekkel küszködő KKV számára is erősen ajánlott eszközök.

DELL EMC Unity XT

Unity XT 380/380F

Elérhető All-Flash és Hibrid Flash kivitelben is

DELL EMC Unity XT

Unity XT 480/480F

Elérhető All-Flash és Hibrid Flash kivitelben is

DELL EMC Unity XT

Unity XT 680/680F

Elérhető All-Flash és Hibrid Flash kivitelben is

DELL EMC Unity XT

Unity XT 880/880F

Elérhető All-Flash és Hibrid Flash kivitelben is

Az All-inclusive szoftvercsomag az alábbiakat tartalmazza:
Inline adattömörítés, Szinkron / Aszinkron replikáció, Blokk és fájl pillanatképek, Többmagos optimalizálás, QoS, FLR, IP Multi-Tenancy, Webes menedzselési felület, SSD gyorsítótárazás, Auto-tiering, Thin Provisioning, CloudIQ, Cloud Tiering, Storage M&R, illetve RP & AppSync Basic Licencek