Dell Storage + Microsoft Azure: felhő alapú adattárolás és védelem középvállalatok számára

A közepes méretű cégeknek okosnak, gyorsnak kell lenniük, csak így képesek érvényesülni a mai üzleti környezetben. Mindehhez az Microsoft Azure nyilvános felhő ideális megoldás, hiszen az biztosítani tudja azt a sebességet és agilitást, amit a közepes vállalkozások ma elvárnak. A felhős megoldás révén a cégek támogatást kapnak az innovációhoz a piacra való betöréshez és a felhasználói élmény fejlesztéséhez.

Az Azure ideális felhős megoldás a közepes méretű cégek számára

Az Azure azt is lehetővé teszi a cégek számára, hogy a hibrid képességek széles készletét kihasználva valódi hibrid konzisztenciát biztosítson az alkalmazásokban, adatokban, identitásban, biztonságban és felügyeletben. Mindez egyaránt érvényes a helyi telepítésű és a felhős környezetre.

A közepes méretű cégek felhőalapú adatvédelmet keresnek, közben minimalizálni szeretnék a komplexitást, optimalizálni a költségeket és egy adatvesztési katasztrófa bekövetkezte esetén biztosítani a gyors helyreállítást.

Az Azure biztosítja a felhőbe való átállás valamennyi előnyét, miközben védelmet nyújt az adatszivárgás, a rosszindulatú támadások és a rendszerhibák pusztító hatásai ellen.

A felhős adatvesztési katasztrófa utáni helyreállítás (DR),( amit katasztrófa utáni helyreállítás, mint szolgáltatás (DRaaS) néven is szokás emlegetni) lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy egy biztonságos helyen készítsenek biztonsági másolatot az adatokról és az alkalmazásokról. Ez a helyszíni védelem lehetővé teszi, hogy katasztrófa esetén a virtuális gépek pillanatok alatt újra elinduljanak, minimálisra csökkentve ezzel az állásidőt és a munkából való kiesést.

IDPA DP 4400 a jövő felhőképes tárolása

A Dell EMC Integrated Data Protection Appliance (IDPA) DP4400 eleve biztosítja a helyi telepítésű IT környezet védelmét. A céges szintű technológiát az egyszerűséggel és a könnyű használattal kombinálva az IDPA DP4400 segít a közepes méretű vállalkozásoknak kihasználni a felhős lehetőségeket az adatvédelem, a katasztrófa utáni helyreállítás és a hosszútávú adatmegőrzés területén – mindezt egyetlen készülékben.

Az IDPA DP 4400 előnyei

1. Egyszerű és költséghatékony üzembehelyezés

Az IDPA DP4400 könnyen telepíthető, és nem igényel költséges szakértelmet, vagy külső erőforrásokat a telepítéshez, kezeléshez és karbantartáshoz. Az egységes felügyeleti konzol és a műszerfal megkönnyíti a készülék használatát az informatikusok számára.

2. Az üzleti igényeknek megfelelő skálázhatóság

Az IDPA DP4400 alapmérete 2U, aminek köszönhetően helyben, hardverbővítés nélkül bővíthető 24 TB-ról 96 TB-ra. Az IDPA DP4400 biztonságos befektetést jelent vállalkozása számára, hiszen berendezése a cégével együtt, azonnal növekedhet.

3. Növeli a teljesítményt, miközben csökkenti a felhőalapú tárolás költségeit

Az IDPA DP4400 közvetlenül az objektumtárolóban tud tárolni, amivel optimalizálja a költségeket. Csak a helyreállítás során, a virtuális gépeket alkalmazva használ drágább számítási szolgáltatásokat. Mivel az adatokat a küldés előtt tömörítve adja át a felhős tárba, a blokkövetés változásának követése pedig csak adatok küldését igényli, nincs szükség külön felhős gateway (átjáró) telepítésére.

4. Megszünteti a komplexitást

Csak 3 kattintás egy feladat átadása és 2 kattints a visszavétel – lehet ez egyszerűbb? Az IDPA DP4400 egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a helyreállítást, mint bármely más módszer.

5. Kifejezetten a közepes méretű cégek számára készült

Az IDPA DP4400 képességei közé tartozik a Dell EMC deduplikációs technológiája, ami akár 55: 1 átlagos deduplikációs arányt is biztosít, csökkentve ezzel tárhely kapacitásigényét, így a költségeket is.

6. A VMware környezetre optimalizálva

Az IDPA DP4400 közvetlenül a natív vSphere felhasználói felületről nyújt felhatalmazást a vAdminoknak a leggyakoribb biztonsági mentési és helyreállítási feladatok ellátására. Ezzel lehetővé teszi a cég számára, hogy kiaknázza a meglévő készségeket és erőforrásokat, miközben gyorsabb VMware biztonsági mentést és helyreállítást biztosít.

7. Nagy alkalmazási ökoszisztéma

Az IDPA DP4400 zökkenőmentesen integrálja VMware vSphere-t és a harmadik féltől származó alkalmazások széles ökoszisztémáját.

Összegzés

Az IDPA DP4400 ideális közepes méretű szervezetek számára, melyek szeretnék jobban kihasználni az Azure előnyeit, illetve most tervezik a Katasztrófa utáni helyreállítás (DR) költöztetését a felhőbe. Amellett, hogy minimalizálhatja használt biztonsági mentési és helyreállítási megoldások számát, a készülék nagyobb informatikai hatékonyságot, kisebb hibaveszélyt, alacsonyabb képzési költséget is eredményez. Figyelembe véve a rövid üzembe helyezési időt és egyszerűsített kezelést kijelenthetjük, hogy a Dell Storage – Microsoft Azure páros igazán páratlan megoldás!

Kérdése maradt cikkünk után? Szeretne szakértő segítséget kérni vállalati adattárolási megoldás kiválasztásában? Vegye fel velünk bátran a kapcsolatot!
Elnyerte a tetszését cikkünk? Ossza meg másokkal is!
Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Megosztás Linkedinen
Megosztás Emailben
Legutóbbi cikkeink